Меню

Новопостроена сграда с ключова локация до Автогара-юг

812500 евро

Виж в лева

Новопостроена сграда с ключова локация до Автогара-юг

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Последна промяна:28-08-2018
Цена: 812500 евроВиж в лева
Цел: основно жилище
Вид строителство: тухла
Година на строителство: 2006
Степен на завършеност: в строеж
Регулация: да
Виза: Да
Равен терен: Да
До главен път: Да
Гараж: Да
Паркомясто: Да
Склад: Да
Оборудване: не
Панорамна гледка: Да
Приземен етаж: Да
Общо етажи: 5
Област: Русе
Град: Русе
Изложение: изток-запад-север-юг
Квадратура: 2481 кв. м
Преход: Да
Отопление: локално
Състояние:
Обзавеждане: обзаведен

ОПИСАНИЕ

Новопостроена административна сграда с ключова локация по бул. „Цар Освободител”, до Автогара-юг и Земеделския колеж. Висококачествено строителство клас А в парцел от 1 дка. Изложение И/З/С/Ю. РЗП 2480,69 кв.м на пет етажа, от които офисна част с 506,89 кв.м застроена площ. Разпределението включва партер с входно предверие, санитарни възли в приземния етаж, офиси и помещения за отдих; втори етаж със самостоятелен кафе-бар с огромна топло- и хидроизолирана тераса, офиси, помещения и санитарни възли; трети и четвърти етажи с офиси, помещения за отдих и санитарни възли; панорамен офис на петия етаж с голяма панорамна тераса и обслужващи помещения. Топлоизолационна система, обшивка с вата и еталбонд, окачена фасада; климатизация, вентилация, отоплителна инсталация, дограма с термомост. Сградата е с акт 14 след груб строеж и след довършителни работи може да се въведе в експлоатация. Предимства: изключително оживен район, изградена инфраструктура, луксозни материали от месинг, гранитогрес, декоративна боя; регулация, електрификация, ВиК, Интернет окабеляване, телефонизация, пожароустойчивост, сигнално охранителна инсталация; паркинг, видео охрана. Изрядни документи за прехвърлителна сделка. Сградата е подходяща за банка, хотел, клиника.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

× > <
  • бул. Цар Освободител автогара-юг земеделски колеж централна жп гара
Няма допълнителна информация
Уреди дата за оглед, като оставиш съобщение
Име:
Фамилия:
Телефон:
E-mail:
Съобщение:
Други контакти:

Агенция Силаги Груп ООД

Адрес: ул. Александровска 44, гр. Русе
тел: 0893 023 377
e-mail: imoti@silagi.eu

Подобни имоти :

75500 евроВиж в леваПРОДАВА класическа къща с аристократично разпределение и потенциал за интериорни решения на два етажа в идеалния център на Русе, на 100 м от централния площад. (..)
square meters147 кв.мдвор Двор: 22 кв.м.етажи Етажи: 2
15000 евроВиж в леваПарцел за застрояване на метри от бул. Гоце Делчев. 600 кв.м, в регулация. Равен терен с 15 м лице, ток и вода в съседство.Имотът е обработваем, с лозов масив и плодн(..)
square meters600 кв.мрегулация Регулация: да
23000 евроВиж в леваКъща близанк в центъра на с. Червена вода с жилищна площ от 53 кв.м, състоящи се от две спални, кухня и хол; мазе - 36 кв.м. Парцелът е с обща площ 1080кв.м. с построени в(..)
square meters53 кв.мдвор Двор: 1080 кв.м.етажи Етажи: 1